NETTSIDER OG NETTBUTIKKER

Digital-Kompetanse har lang erfaring med oppbygging av nettsider og nettbutikker for bedrifter. Vi vet hva som skal til for å lykkes med digitalsalg. Vårt mål er å bistå deg slik at du ligger foran dine konkurrenter.  

«Mobil first» er viktig da flere og flere kun bruker mobiltelefonen for nettsøk og netthandel. Derfor er det viktig med responsive nettsider som fungerer like bra på mobil som tablet eller PC. Vi setter opp dine nettsider på riktig måte og tilpasser tekst og oppbygging slik som det skal være. Vi analyserer dine kunder og finner ut hvor de er slik at vi kan gi dem det budskapet vi vet de vil lytte til.

Nettsiden er ditt digitale hjerte

Vi tenker på nettsiden som hjertet i din digitale tilstedeværelse. Sosiale medier kommer og går men nettsiden din vil være der. Vi mener den er svært viktig for deg uansett hvilken digital strategi du velger og vi starter alltid med en gjennomgang av den før vi foreslår andre digitale tiltak. Det finnes ut utall trafikkdrivere som kan brukes til å skaffe trafikk til nettsiden, men om den ikke virker eller er godt tilpasset ønsket konvertering vil trafikken kunne gi svært liten verdi.

Våre rådgivere har stor erfaring i praktisk drift av nettbutikker. Vi vet hvor viktig det kan være at nettbutikken henger sammen med bedriftens øvrige drift og systemer og kan bistå både taktisk og teknisk med gjennomgang og leveranse av nettbutikk. Ved bruk av våre metoder kan vi teste, analysere og optimalisere oss fram til bedre løsninger.