MARKEDSFØRING OG SALG

Våre rådgivere tilbyr fullstendige markedsføringspakker og salgsstrategier for DTC (Direct to Consumer) og B2B (Business to Business).

 
Vi vet hva som skal til for å lykkes, uansett om du nettopp har startet din bedrift eller om du har en etablert markedsposisjon. Vi bistår med å sette gode mål og målinger for salg og merkevare, og etablerer metoder for deg slik at bedriften kan bruke all innsikt for å lage testbane hypoteser for måloppnåelse.  
 
Søkemotoroptimalisering, lokalt søk, talesøk og «entities» blir enda viktigere i årene som kommer. SEO medfører en grundig jobb over tid for å finpusse de små detaljene og se det store bildet.
 
I dagens samfunn er det målgruppen som har makten og de velger selv hvilken plattform de kommuniserer på og hvilke budskap de vil lytte til. Vi jobber digitalt i alle våre prosjekter og vi har klare strategier for de ulike plattformene. Vi finner de beste løsningene for deg og din virksomhet slik at du treffer din målgruppe med riktig budskap i utvalgte kanaler. Vi bidrar med råd og støtte når du skal utvikle digitale kampanjer og gode kommunikasjonsløsninger som gir kunden den informasjonen de trenger for å ta de rette valgene når det kommer til din bedrift.
 

Vårt hovedmål er som alltid å skape varige verdier for deg og din virksomhet. Vi kan levere markedets beste kommunikasjon- og markedsføringsstrategier som er utviklet for dagens mediebilde og sosiale medieplattformer. Vi er eksperter på konseptutvikling og innholdsmarkedføring samt at vi hele tiden har din branding og ditt omdømme i førersetet.