INNHOLD

Markedsføring, branding, merkevarebygging og historiefortelling er virksomhetens kanskje viktigste ressurs i en digital hverdag.

 
Dine kunder og samarbeidspartnere har behov for å høre om din bedrift og hvordan dere skiller dere ut fra konkurrenter. Publikum må vite hva dere tilbyr og hvordan de kan få tak i dere.
 
Vi vet at de beste markedsførerne er dine egne ansatte. Et byrå vil aldri kunne fortelle historien om din bedrift bedre enn dere som jobber der til daglig. Innbound markedsføring kan generere helt utrolige resultater. Spesielt hvis man jobber godt over tid. Vi har selv erfart dette, både som bedriftseiere, men også som konsulenter for andre. Nøkkelen til god branding og markedsføring er en ærlig og kreativ fremstilling av bedriftens daglige gjøremål. Vi har tro på å dokumentere historien og fortelle om reisen bedriften gjennomfører. Vi supplerer med grundige analyser og optimalisering av innholdsproduksjonen slik at vi hele tiden tilpasser budskapet basert på ROI og rekkevidde i din målgruppe.
 
Vi vil bidra med fornuftige kanalvalg for bedriftens kommunikasjon og veilledning under innholdsprosessen.  
 
Dersom det er ønskelig stiller vi med opplæring av dine ansatte som skal jobbe med innholdsproduksjon.
 

Hvis du har behov for å styrke markedsføringsteamet ditt har vi noen av landets beste på foto, video og tekst.