VI ER

Vi har relevant erfaring fra næringslivet og vet hva som skal til for at din bedrift lykkes. Summen av vår kompetanse vil hjelpe bedrifter til å bli synlige i det digitale landskapet, bygge en solid merkevare og finne de rette kundene for din virksomhet.

Jøran Gamman

Seniorrådgiver kommunikasjon
joran@digital-kompetanse.no

Jøran har bakgrunn som journalist og PR-rådgiver. Han har ledererfaring fra Forsvaret og har flere år bak seg som konsulent og rådgiver for aktører i næringslivet og i politikken. Jøran har drevet med opplæring i klart språk samt arbeidet med tekst, kommunikasjon og markedsføring på en rekke digitale flater. 

Jostein Løvdal

CEO
jostein@digital-kompetanse.no

Jostein har bred erfaring fra ERP-systemer, drift og ledelse av digitalsalg og digital markedsføring. Han har konstruert nettbutikkløsninger og stått bak digitale strategier for markedsledende aktører i B2B og B2C-markedet. De siste årene har Jostein hatt spesielt fokus på prosjektledelse, salg og merkevarebygging innen sosial medier.

Siri Knudsen

Juniorrådgiver
siri@digital-kompetanse.no

Siri har en rekke lederverv og bred erfaring fra politisk arbeid og Unge Høyre. Hun har spesialkompetanse innenfor kampanje- og markedsføringsarbeid samt at hun har særdeles god kjennskap til media og PR.

Karen Marie Mikkelsen

Seniorrådgiver sikkerhet og risikoanalyse
karenmarie@digital-kompetanse.no

Karen har bred erfaring fra Politiet og Forsvaret, og har opparbeidet en unik kompetanse innenfor risk management, trussel- og sårbarhetsanalyser. De siste årene har Karen arbeidet mye med kommunikasjon og konflikthåndtering, cyber crime og digitalt politiarbeid.

Christoffer Sæther

Seniorrådgiver digitalisering
christoffer@digital-kompetanse.no

Christoffer har bred erfaring som leder i Telecom, eHandel og IT industri. Tung erfaring fra arbeid i toppledelse, konsernledelse og styrer. Solid erfaring på tunge snuoperasjoner i små og store virksomheter. Sterk innen videreutvikling av selskaper gjennom bruk av teknologi.

Tommy Rasmussen

Seniorrådgiver IT
tommy@digital-kompetanse.no

Tommy har over 20 års fartstid fra IT-bransjen og har solid erfaring fra operativt driftsarbeid og ledelse. De siste årene har Tommy drevet eget IT-firma samt arbeidet som konsulent og rådgiver for flere ledende aktører.